PEMULANGAN

Polisi kami berlangsung selama 30 hari. Sekiranya 30 hari berlalu sejak pembelian anda, sayangnya, kami tidak dapat memberikan pengembalian wang atau pertukaran kepada anda.

Agar lebih layak mendapat pengembalian, item anda mesti tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama dengan yang anda terima. Ia juga mesti ada dalam bungkusan asal.

Beberapa jenis barang dikecualikan daripada dikembalikan. Barang-barang yang rosak seperti makanan, bunga, surat khabar atau majalah tidak dapat dikembalikan. Kami juga tidak menerima produk yang merupakan barang kemas atau sanitasi, bahan berbahaya, atau cecair atau gas yang mudah terbakar.

Item tambahan yang tidak dapat dikembalikan:

*Hadiah atau kad hadiah
*Produk dimuat turun
*Barang penjagaan diri

Untuk melengkapkan pengembalian anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian. Jangan hantarkan pembelian anda kembali ke pengilang.

Terdapat situasi tertentu di mana hanya pengembalian dana sebahagian diberikan: (jika ada)

*Sebarang barang yang tidak dalam keadaan asalnya, rosak atau hilang bahagian dengan alasan bukan kerana kesalahan kami.
*Sebarang barang yang dikembalikan lebih dari 30 hari selepas penghantaran

Bayaran Balik (jika ada)

Setelah pengembalian anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang yang anda kembalikan. Kami juga akan memberitahu anda mengenai persetujuan atau penolakan bayaran balik anda.

Sekiranya anda diluluskan, pembayaran balik anda akan diproses, dan kredit secara automatik akan digunakan pada kad kredit anda atau kaedah pembayaran asal, dalam jumlah hari tertentu.

Bayaran balik lewat atau hilang (jika ada)

Sekiranya anda belum menerima bayaran balik, periksa dahulu akaun bank anda. Kemudian hubungi syarikat kad kredit anda, mungkin memerlukan sedikit masa sebelum bayaran balik anda dihantar secara rasmi. Seterusnya, hubungi bank anda. Selalunya ada masa pemprosesan sebelum bayaran balik dihantar.

Sekiranya anda telah melakukan semua ini dan anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di [email protected]

Item jualan (jika berkenaan)

Hanya barang harga biasa yang akan dikembalikan, sayangnya, barang jualan tidak dapat dikembalikan.

Pertukaran (jika ada)

Kami hanya mengganti barang sekiranya cacat atau rosak. Sekiranya anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di [email protected]m.my dan hantarkan item anda ke 38A-2, Tingkat 2, Jalan Radin Anum, Sri Petaling, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, 57000, Malaysia.

Penghantaran

Untuk mengembalikan produk anda, anda harus menghantar produk anda ke 38A-2, Tingkat 2, Jalan Radin Anum, Sri Petaling, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, 57000, Malaysia.

Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk mengembalikan barang anda. Kos penghantaran tidak akan dikembalikan. Sekiranya anda menerima bayaran balik, kos penghantaran balik akan ditolak dari bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat anda tinggal, masa yang diperlukan untuk produk yang ditukar sampai ke anda mungkin berbeza.

Go Top
Free Shipping on Orders Over RM100 (Peninsula Malaysia)
Shop Now