Walaupun penurunan berat badan mungkin merupakan faedah jelas untuk menyertai program kami, bukan satu-satunya cara produk luar biasa SlimWorld membantu kesihatan fizikal dan mental anda. Setiap minuman SlimWorld dibungkus dengan kebaikkan.

Bahan-bahan produk

Bahan-bahan CoffeeTox : Serbuk kopi, bukan tenusu krimer, maltodextrin, asas L-Carnitine, susu tepung, Inulin,ekstrak guarana, stevia.

Bahan-bahan serat DD+:campuran minuman botani buah bayam & markisa, sayur campur, serbuk jus (bayam, saderi, timun, pasli, nanas, epal hijau, pir, kiwi, buah markisadan lemon).

 

Kebaikkan

KESIHATAN DAN ANTI PENUAAN

Membina rutin hidup anda dengan menggabungkan rangkaian SlimWorld, kami bukan sahaja membantu mengurangkan berat badan, tetapi juga membantu anda kelihatan lebih muda dan berasa lebih sihat. Berat badan yang berlebihan adalah tekanan! Bukan mental sahaja, tetapi membawa KG berlebihan itu memberi tekanan pada tulang dan otot anda, menjadikan badan anda kelihatan lebih tua dari yang sebenarnya. Dengan penurunan berat badan, lebih banyak kelenturan, jarak pergerakan dan ketika anda melihat ke cermin dan melihat impian yang anda perhatikan kembali, ia memerlukan masa bertahun-tahun.

MEMBANTU MENGURUSKAN BERAT BADAN

Inilah sebabnya mengapa kebanyakan orang datang kepada kami, untuk menghilangan beberapa KG lebihan tersebut. Kami telah bekerja selama 20 tahun dan terus berusaha untuk menyempurnakan produk penurunan berat badan yang sihat yang sesuai dengan gaya hidup anda dan benar-benar memberikan hasil.

Berat badan dapat mengubah hidup anda secara dramatik dan kami berdedikasi untuk membantu anda ke sana.

MEMBANTU MENINGKATKAN METABOLISME

Metabolisme anda adalah bagaimana anda mengubah makanan menjadi tenaga dan ini adalah bagaimana sebahagian besar program penurunan berat badan kita berfungsi.

Metabolisme berbeza dari seorang ke seorang, tetapi produk SlimWorld membantu anda meningkatkan dan menstabilkan metabolisme anda, jadi makanan yang anda makan diubah menjadi lebih cekap menjadi tenaga dan tidak tinggal di dalam badan anda sebagai lemak.

MEMBANTU DETOXIFY BADAN ANDA

Produk kami penuh dengan kebaikan, jadi di samping menurunkan berat badan, anda juga meletakkan keseluruhan positif ke dalam badan anda, membantu membuang toksin yang ditinggalkan oleh kehidupan seharian. Membersihkan kekotoran dalam darah dan hati anda dan mengisi minyak dengan kebaikan adalah apa yang kita mahukan.

MEMBANTU MENINGKATKAN DIGESSI

Dengan minuman sihat Slimworld, hilangnya rasa kembung dan berat setelah makan. Produk kami membantu pencernaan, jadi makanan anda lebih mudah ditukar dan tidak melekat di dalam badan anda, menyebabkan anda merasa lemah dan pusing.

CoffeeTox dan DD+ kedua-duanya memecah nutrien dari makanan dan minuman anda menjadi kepingan kecil dan menyerapnya untuk membantu anda merasa lebih bertenaga, membantu penyembuhan dan memberi anda kekuatan yang anda perlukan untuk menang besar setiap hari.

TENAGA

Salah satu bonus besar dari CoffeeTox dan DD+ adalah tenaga tambahan. Pencernaan yang lebih baik, metabolisme yang lebih baik, dan berat badan yang lebih rendah semuanya meningkatkan jumlah tenaga yang anda perlukan. Anda akan merasa cerah, bersemangat, dan berjaga-jaga dan bersedia untuk apa sahaja yang dilontarkan oleh hari anda.

Go Top
Free Shipping on Orders Over RM100 (Peninsula Malaysia)
Shop Now